U Zocht kostenreductie Trainer Team Training 3210

Uw zoek resultaat voor: kostenreductie

1. 5S Lean Manufacturing

...rd. Elke seconde wachttijd, gram afval, tussenvoorraad of fout moet worden verwijderd. Wat geen waarde toevoegt, maar wel aanwezig is, kost geld, tijd, energie en/of motivatie. Voorbeeld van het trainingsprogramma: (hoofdstukken) kostenreductie; lean methode uitgelegd; kwaliteitsverbetering; vergroting van de veiligheid; verkorting van de doorlooptijd; verbetering van de motivatie; een werkplek die gezien mag worden; tips en trucks voor de 5S methode. Het trainingsprogr...
Ranking: 1.0 - URL: inhouse_cursus/lean-5s-6s-manufacturing/5s-lean-and-green/

Systeem info: 223 ~ Bedrijfstraining U Zocht kostenreductie Trainer Team Training 3210

Page generated in 0.0741 seconds.

Wat onze klanten zeggen. (Tevredenheid 9,8)

"De trainingen worden met de grootste zorg samengesteld, waardoor ons team het maximale uit hun zelf en het team haalt. Bedankt BVT"

    - Chandra Vancova, HR Manager Philips    

DE NUMMER 1

De beste manier van trainen!

BV&T richt zich voornamelijk op incompany bedrijfstrainingen. Dit houdt in dat onze docent of trainer naar uw bedrijf toe komt. Op deze manier kunnen de deelnemers leren vanuit de praktijk en het geleerde gemakkelijk in hun werkzaamheden toepassen.

Een hoge kennisopname

Onze kenmerken

BV&T zorgt voor een optimale kennisopname. Dit realiseren wij door middel van onze praktijkgerichte aanpak. Daarnaast geven wij vaak het advies om een training of cursus niet in enkele dagen achterelkaar te volgen, maar om deze over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis namelijk beter opgenomen worden.

Traject op maat

Hoe wij werken

Wanneer u een training of cursus bij BV&T aanvraagt, zal deze op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat u de inhoud van de training of cursus bepaalt. Op deze manier ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Tevens worden onze bedrijfsonderzoeken ook op maat gemaakt.