U Zocht tekstaspecten Trainer Team Training 5110

Uw zoek resultaat voor: tekstaspecten

1. Cursus Effectief Notuleren En Rapporteren

...n krijgt tips aangereikt om bondiger en duidelijker te schrijven zodat u de aandacht van de lezer vasthoudt. Voorbeeld van het trainingsprogramma: (hoofdstukken) Ontwerpen van teksten rubriceren; Analyseren van het schrijfproces; Tekstaspecten; Algemene grammatica; Helder formuleren; Structuuraanwijzingen; Richtlijnen voor helder taalgebruik; Persoonlijke schrijfadviezen. Het trainingsprogramma kan worden gecombineerd met andere trainingen (hoofdstukken) Resultaat: Wan...
Ranking: 1.0 - URL: inhouse_cursus/workshop-cursus-notuleren-en-rapporteren/notuleren-en-rapporteren/

Systeem info: 152 ~ Bedrijfstraining U Zocht tekstaspecten Trainer Team Training 5110

Page generated in 0.0564 seconds.

Wat onze klanten zeggen. (Tevredenheid 9,8)

"De trainingen worden met de grootste zorg samengesteld, waardoor ons team het maximale uit hun zelf en het team haalt. Bedankt BVT"

    - Chandra Vancova, HR Manager Philips    

DE NUMMER 1

De beste manier van trainen!

BV&T richt zich voornamelijk op incompany bedrijfstrainingen. Dit houdt in dat onze docent of trainer naar uw bedrijf toe komt. Op deze manier kunnen de deelnemers leren vanuit de praktijk en het geleerde gemakkelijk in hun werkzaamheden toepassen.

Een hoge kennisopname

Onze kenmerken

BV&T zorgt voor een optimale kennisopname. Dit realiseren wij door middel van onze praktijkgerichte aanpak. Daarnaast geven wij vaak het advies om een training of cursus niet in enkele dagen achterelkaar te volgen, maar om deze over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis namelijk beter opgenomen worden.

Traject op maat

Hoe wij werken

Wanneer u een training of cursus bij BV&T aanvraagt, zal deze op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat u de inhoud van de training of cursus bepaalt. Op deze manier ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Tevens worden onze bedrijfsonderzoeken ook op maat gemaakt.