BTW Vrijstelling Belasting Vrije Correctie Docent BVT Verzorgt Onbelast Trainen. Voorbeeld Cursusprijs Van 1000 Euro

BTW-vrijstelling is dit interessant voor mij?

BTW Vrijstelling Belasting Vrije Correctie Docent BVT Verzorgt Onbelast Trainen. Voorbeeld Cursusprijs Van 1000 EuroBTW Vrijstelling Belasting Vrije Correctie Docent BVT Verzorgt Onbelast Trainen. Voorbeeld Cursusprijs Van 1000 Euro

BV&T kijkt vooruit en is een begrip in de onderwijswereld. Zo heeft BV&T vanaf 2013 cursisten en organisaties de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor een BTW-vrijgestelde prijs (voor IN-Company cursussen). Voorheen was dit door extra kosten en administratie nog niet haalbaar. De BTW vrijstelling kan voor verschillende organisaties en voor particulieren aantrekkelijk zijn, omdat deze geen BTW kunnen terugvorderen of juiste de keuze maken om BTW vrij voor scholing te kiezen.

Voorbeelden van instanties voor wie deze regeling financieel voordeel kan opleveren: Bank- en verzekeringsbranche, Overheidsinstellingen, Particulieren, ZZP'ers, Medische, Sociale en Culturele sector

BTW, Vrijstelling, Belasting, Vrije, Correctie, Docent, factuur, scholingsvrijstelling Berekening


Uw organisatie kan wel BTW terugvorderen.

BTW, Vrijstelling, Belasting, Vrije, Correctie, Docent, factuur, scholingsvrijstelling


In dat geval betaalt u bij een cursusprijs van 1000 euro 21% BTW, maar dat kunt u terugvorderen bij de overheid. Geef dit duidelijk aan bij uw ontvangen offerte.

Een BTW-vrijgestelde factuur is voor u in dat geval niet interessant, omdat vanwege de kostendekkende btw-vrijcorrectie van 10% u dan totaal 1100 euro investeert ten opzichte van 1000 euro. Kies in de laatste stap van uw inschrijving voor 'Factuur met BTW'. Dit is voor u voordeliger.

U kan geen BTW terugvorderen.

BTW Vrijstelling Belasting Vrije Correctie Docent BVT Verzorgt Onbelast Trainen. Voorbeeld Cursusprijs Van 1000 Euro


Stel dat u zou kiezen voor een factuur met 21% BTW, betaalt u bij een cursusprijs van 1000 euro een totaalprijs van 1210 euro. U kunt de BTW van 210 euro niet terugvorderen.

Wij bieden standaard de keuze een factuur zonder BTW maar met BTW-vrijstelling. Door u de keuze aan te bieden, zijn wij genoodzaakt een kostendekkende correctie van de 5, 10, 15 of 20% op de investeringsprijs in rekening te brengen. Zo betaalt u bij een cursusprijs van 10% over 1000 euro een totaalprijs van 1100 euro. Kies in de laatste stap van uw inschrijving voor ~ Factuur zonder BTW ~. Dit is voor u voordeliger.

BTW vrijgesteld bij BVT