Nieuws omtrent personeel training Docent nieuws over taal, trainen en opleiden. Wij verzorgen organisatiebreed alle in-company trainingen.

Waar zijn we sterk in. (Nieuws)

Leren is goed voor de groei

IN-Company trajecten.

Organisaties die volledige teams willen veranderen. Dan bent u aan het juiste adres bij BV&T. We doen voor u de volledige scan en in samenspraak (optimale informatiestromen) begeleiden wij uw bedrijf in grote opleidings en trainings trajecten.

IN-House Nieuws omtrent personeel training Docent

Haal uw certificaat bij BVT

Taal cursussen en vertaalwerkzaamheden.

Voor uw volledige organisatie (bedrijf) verzorgen wij taal trainingen. Korte sessies met een hoge impact. Daarnaast verzorgen wij ook vertalingen opmaat. Van handboeken, beleidsstukken als ook volledige websites. 10 talen tegelijk is zeer zeker mogelijk.

Bedrijfstraining Nieuws omtrent personeel training Docent

Leren is voor de toekomst

Maximaal trainen.

Opleiding of Training-Advies. Onze studieadviseurs staan u graag te woord, pak de telefoon en bel ons. Bevoegdheid staat bij BV&T in het hoogste vaandel. Wij adviseren u graag over welke opleiding of training het beste bij uw organisatie past. Het volledige traject is stap voor stap door u te volgen.

Bedrijfstraining Nieuws, omtrent, personeel, training, Docent, medewerker, trainingen, praktijk, professioneel, bevoegd

Haal het maximale uit uw zelf

Bedrijfsoplossing.

Onze klanten kennen ons als de ~deskundige~. U van dienst zijn met betrekking tot uw doelstelling is onze prioriteit. Als resultaat van jaren ervaring, hebben we een netwerk van ervaren docenten/trainers, zij werken dagelijks in de praktijk en trainen vanuit passie!

Medewerker training Nieuws omtrent personeel training Docent nieuws over taal, trainen en opleiden. Wij verzorgen organisatiebreed alle in-company trainingen.

Zeer effectief (training)

Wanneer het personeel veel met elkaar werkt. 24 uurs sessies op de heide (training)

24 uur lang met elkaar als team. In deze 24 uurs daagden we elkaar uit en zien we elkaars perspectieven. 12 MT leden werden geconfronteerd met de invloed van elkaars gedrag, terwijl we onze vrijheid van uitingen op de proef werden gesteld in de tussentijdse trainings-sessies. De 24 uurs start in de namiddag en loopt door tot de volgende dag (namiddag). In deze 24 uurs training kunnen wij elkaar niet ontlopen. De sessies worden afgewisseld met ontspannen leuke activiteiten.

BV&T Sessies

Taal Trainingen Nieuws omtrent personeel training Docent

Film voor Organisaties.

De kracht van een promotie video: BV&T combineert educatie en bedrijfsvideo's tot een fantastisch resultaat. Het doel van BV&T is promotie films en daarnaast werkplek video's, trainingen en opleidingen voor optimale educatie.

Bedrijfstraining Nieuws omtrent personeel training Docent nieuws over taal, trainen en opleiden. Wij verzorgen organisatiebreed alle in-company trainingen.

Betrokkenheidsonderzoek.

Tevredenheid is goed, betrokkenheid is beter. Tevreden medewerkers in de organisatie zijn niet perse bereid een stapje extra te zetten als dat nodig is. Dat vereist namelijk een andere houding, die beter met betrokkenheid kan worden weergegeven.

IN-Company Nieuws, omtrent, personeel, training, Docent, medewerker, trainingen, praktijk, professioneel, bevoegd

Leermeester training

Professionalisering binnen bedrijven en organisaties door persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Steeds meer organisaties kiezen voor persoonlijke groei, hiermee gaat de productiviteit omhoog. BV&T sluit daar perfect op aan met een individueel opleidingsplan / scan op basis van een 'nulmeting persoonlijke ontwikkeling'.