BV&T Vergadertechnieken

Opleiding Vergadertechnieken

Bij BV&T koopt u eenvoudig uw bedrijfsopleidingen in. Wij verzorgen hoogwaardige opleidingen, waarbij u de trainer/docent inhuurt. U kennis opname is hierbij maximaal en praktijkgericht. U verspilt geen onnodige tijd door bijvoorbeeld te reizen. De opleiding wordt samen met u opgemaakt en binnen uw organisatie verzorgd. "BV&T altijd in de buurt"

De techniek van effectief vergaderen staat centraal in deze training. De relatie tussen voorzitter en notulist, voorzitter en deelnemers wordt uitgebreid besproken en toegelicht. Het belang van een goede voorbereiding en een efficiente wijze, waarop men dit kan doen, maakt deel uit van "efficient vergaderen". Door middel van nabootsen van allerlei typen vergaderingen, verfilming en evaluatie krijgt iedere cursist te zien, hoe hij/zij deelneemt aan zo`n vergadering. Om beurten wordt de rol van voorzitter, notulist en deelnemer gespeeld. Na afloop van de training kan iedere cursist efficient vergaderen en beheerst hij/zij de achterliggende techniek.

 • De in-company werkwijze voor de Opleiding Vergadertechnieken

  Bedrijfstrainingen () of ook wel in-company opleidingen worden veel ingekocht om het maximale uit de Opleiding Vergadertechnieken te halen en daarbij geen tijd te verspillen. De trainers van BV&T zijn gespecialiseert om uw gekozen opleiding "Opleiding Vergadertechnieken" tot een waar succes te maken. Met een in-company opleiding bent u verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de opleidingstijd. BV&T traint binnen uw organisatie of op een locatie van uw keuze, maar het kan ook op één van onze trainingslocaties door heel Nederland dus ook in uw plaats: .

  Blijvende gedragsverandering
  Tijdens de opleiding stimuleert de trainer de deelnemers om de opgedane kennis en vaardigheden van de Opleiding Vergadertechnieken ook na het traject blijvend toe te passen. Gedurende en na afloop van de training geeft de trainer u tevens terugkoppeling, zodat de in gang gezette ontwikkelingen in de praktijk kunnen worden gewaarborgd.

  Aantrekkelijk investeringsvoordeel
  In Company opleidingen bieden aantrekkelijke investeringsvoordelen. BV&T werkt met een vast dag(deel) tarief voor In Company trainingen, veelal minder dan de investering van een open training of opleiding.

  Meer informatie
  Voor al uw vragen over Maatwerk - In Company omtrent Opleiding Vergadertechnieken of het maken van een oriënterende afspraak kunt u contact opnemen en bellen naar 088-7744333.

 • De juiste investering, Een eerste indicatie betreft de kosten/prijs

  Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag voor Opleiding Vergadertechnieken? Dan is een groepsopleiding voor deze Opleiding Vergadertechnieken de ideale optie. BV&T traint op alle niveaus in elke organisatie. Wij maken elke opleiding opmaat, hierbij kunnen we accenten leggen op de door u aangegeven onderwerpen. De praktijk en maatwerk is het uitgangspunt . Zo ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Met BV&T verzorgt met veel passie deze Opleiding Vergadertechnieken. U krijgt antwoord op iedere opleidingsvraag met als resultaat een uniek, voor u op maat gemaakt opleidingstraject met daarbij altijd een flexibele agenda (strippenkaart).

  Verwachte startdatum : In-company minimaal: twee/drie weken Huidige datum:(18-12-2014).
  Groepsindeling: 2 tot 12 deelnemers per groep.
  Afstemming: Uw doelstelling, (maatwerk).
  Planning: 1 dagdelen. (Wekelijks? Strippenkaart.)
  In-Company Investering: € 1524,- Groepsprijs. (Eén prijs voor de hele groep)
  Deelnemersprijs: € 119,- vanaf derde deelnemer!
  Uw gekozen Opleiding Vergadertechnieken.


Het programma:

 • de voorbereiding,
 • de start van de vergadering,
 • de agendering,
 • effectief vergaderen,
 • de status van elk te bespreken onderwerp,
 • de start van vergaderpunten,
 • de rondvraag,
 • de tijdsindeling,
 • Persoonlijk actieplan, do`s & don`ts.


Het resultaat:

Wanneer u deze Opleiding Vergadertechnieken heeft gevolgd staat u steviger in uw schoenen en kunt u een afgewogen keuze maken. Rommelig, geen touw aan vast te knopen, wat er besloten is weet niemand, uren te lang. De motivatie voor het werk krijgt steeds opnieuw een deuk. Niemand weet hoe het komt en als men het weet, durft niemand het aan de kaak te stellen. Efficientie lijkt bij menige vergadering een Hebreeuws woord. We halen tijdens deze training de onnodige ballast van dat samenzijn ~dat vergaderen heet~ weg. Het verplaatsen van lucht wordt vervangen door een doeltreffende techniek. Om dit resultaat te behalen maken vooraf aan de training een uitgebreid plan van aanpak waarin de eindtermen worden opgenomen.

BV&T opleiding & advies biedt resultaatgerichte opleidingen aan met als doel positieve verandering. We ondersteunen u met de juiste afstemming van deze Opleiding Vergadertechnieken. Door tijdens de opleiding de deelnemers voordurend te spiegelen, te observeren en gevraagd van feedback te voorzien. Hierbij krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen gedrag.


Print: Opleiding Vergadertechnieken.

Print deze opleiding.