BV&T Vergadertechnieken

Opleiding Vergadertechnieken

Bij BV&T opleiding en advies kunt u terecht voor hoogwaardige opleidingen. Wij hebben bekwame docenten en trainers in dienst die zelf veel ervaring hebben in de praktijk. Door middel van een praktijkgerichte aanpak zorgen wij voor een maximale kennisopname. Daarbij zorgen wij ervoor dat onze opleidingen op uw organisatie is afgestemd. U huurt zelf een docent of trainer in die naar uw bedrijf komt. Op deze manier hoeft u geen tijd aan reizen te verspillen. Kortom, BV&T is altijd in uw buurt.

De techniek van effectief vergaderen staat centraal in deze training. De relatie tussen voorzitter en notulist, voorzitter en deelnemers wordt uitgebreid besproken en toegelicht. Het belang van een goede voorbereiding en een efficiente wijze, waarop men dit kan doen, maakt deel uit van "efficient vergaderen". Door middel van nabootsen van allerlei typen vergaderingen, verfilming en evaluatie krijgt iedere cursist te zien, hoe hij/zij deelneemt aan zo`n vergadering. Om beurten wordt de rol van voorzitter, notulist en deelnemer gespeeld. Na afloop van de training kan iedere cursist efficient vergaderen en beheerst hij/zij de achterliggende techniek.

 • Informatie over de Opleiding Vergadertechnieken

  Bij BV&T kunt u terecht voor succesvolle bedrijfsopleidingen of in-house opleidingen voor medewerkers. Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit de Opleiding Vergadertechnieken haalt. De docenten van BV&T hebben veel ervaring in de praktijk waardoor zij de theorie met praktijkvoorbeelden kunnen ondersteunen. Hierdoor maken zij de Opleiding Vergadertechnieken tot een waar succes. De lesstof zal worden aangepast op uw werksituatie. Wij overleggen met u wat er behandeld moet worden in deze opleiding. Daarbij zorgen wij ervoor dat de opleidingstijd optimaal benut wordt. BV&T traint in uw organisatie of op een locatie van uw keuze. U kunt er ook voor kiezen om de opleiding te volgen op één van onze locaties, dus ook in uw plaats.

  Een doelstellingsformulier
  Om de opleiding op maat te maken vraagt BV&T vooraf aan de opleiding of de deelnemers een doelstellingsformulier willen invullen. Hierin zetten zij wat hun niveau is, wat hun situatie momenteel is en wat ze graag willen leren. Door middel van dit formulier zorgt BV&T ervoor dat de Opleiding Vergadertechnieken op maat gemaakt wordt.

  Een blijvend resultaat
  Wanneer u een opleiding aanvraagt is het de bedoeling dat u de resultaten hiervan ziet. Daarom worden de deelnemers gestimuleerd om de lesstof van de Opleiding Vergadertechnieken ook na de opleiding toe te passen. De docent zal de deelnemers veel terugkoppelingen en feedback geven zodat zij zich bewust worden van hun gedrag. Daarbij geeft BV&T opleidingen door middel van 'learning by doing'. Door deze aanpak kunnen de deelnemers het geleerde makkelijk na de opleiding in hun werk toepassen.

  Voordeel bij uw investering
  BV&T werkt met een vast dagdeeltarief dat vaak lager is dan bij een investering van een open opleiding. Hierdoor kunt u bij BV&T voor veel voordeel zorgen. Daarnaast komen sommige opleidingen ook in aanmerking voor een subsidie. Kijk voor meer informatie over deze subsidies op deze website.

  Meer informatie
  Heeft u verder nog vragen over onze opleidingen? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op via 088-7744333.

 • De prijs voor deze opleiding

  Hieronder geven wij speciaal voor u een eerste indicatie over de kosten van deze opleiding. De kosten kunnen op basis van een groepsprijs gegeven worden of op basis van een deelnemersprijs. Dit houdt in dat u kunt kiezen voor een groepsprijs of een prijs per deelnemer die meedoet aan deze opleiding. Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers die ongeveer dezelfde vaardigheden willen leren? Dan raden wij een groepsopleiding aan. BV&T zorgt ervoor dat de opleiding op maat wordt gemaakt. Wij leggen accenten op de door u aangegeven onderwerpen voor de Opleiding Vergadertechnieken. Wij verzorgen onze opleidingen met veel passie. Daarbij hebben wij een flexibele agenda die aangepast kan worden op uw organisatie.

  Verwachte startdatum: Twee/drie weken vanaf huidige datum (28-08-2015).
  Groepsindeling: 2 tot 12 deelnemers per groep.
  Afstemming: Op uw doelstelling.
  Planning: 1 dagdelen (wekelijks).
  Groepsprijs: € 1100,-.
  Deelnemersprijs: € 119,- vanaf derde deelnemer!


  U heeft gekozen voor de Opleiding Vergadertechnieken.


Het programma voor deze opleiding:

 • de voorbereiding,
 • de start van de vergadering,
 • de agendering,
 • effectief vergaderen,
 • de status van elk te bespreken onderwerp,
 • de start van vergaderpunten,
 • de rondvraag,
 • de tijdsindeling,
 • Persoonlijk actieplan, do`s & don`ts.


Het resultaat:

Als u de Opleiding Vergadertechnieken gevolgd heeft zult u zelfverzekerder aan het werk gaan. U kunt makkelijker keuzes afwegen. Rommelig, geen touw aan vast te knopen, wat er besloten is weet niemand, uren te lang. De motivatie voor het werk krijgt steeds opnieuw een deuk. Niemand weet hoe het komt en als men het weet, durft niemand het aan de kaak te stellen. Efficientie lijkt bij menige vergadering een Hebreeuws woord. We halen tijdens deze training de onnodige ballast van dat samenzijn ~dat vergaderen heet~ weg. Het verplaatsen van lucht wordt vervangen door een doeltreffende techniek. Om dit doel te verwezenlijken zal er vooraf aan de opleiding een plan gemaakt worden waarin uw doelstelling wordt opgenomen.

BV&T zorgt voor op maat gemaakte opleidingen. Tijdens de Opleiding Vergadertechnieken zal onze docent de deelnemers veel spiegelen en feedback geven. De deelnemers zullen zich hierdoor meer bewust worden van hun eigen gedrag en vaardigheden. Daarbij kunnen de deelnemers het geleerde makkelijk in de praktijk brengen door onze praktijkgerichte aanpak.


Print: Opleiding Vergadertechnieken.

Print deze opleiding

BV&T opleiding & advies | Werkgebied Nederland | Tel: 088-7744333 | Fax: 084-8377941 | post [~at~] bvtgroep.nl.
Built by bvtopleiding.nl | Copyright © 2004-2015. Deze website maakt gebruik van technische cookies.

Powered by GB CRM | XML Sitemap
Inkoop hier uw Opleiding Vergadertechnieken BV&T incompany cursus.