Trainingsopbouw of direct meer info via send e-mail klik hier
Welke vaardigheden heeft u nodig om op succesvolle wijze Opleiding Vergadertechnieken te geven aan uw team? Door steeds veranderende omstandigheden dient u in staat te zijn, zodanig te handelen dat uw afdeling, organisatie en persoonlijke doelstellingen, op doelmatige wijze en in goede harmonie met uw eigen medewerkers gerealiseerd worden. In deze praktisch gerichte Opleiding Vergadertechnieken komen dan ook de volgende vragen zoals hieronder staat vermeld aan de orde. Na uw aanvraag ontvangt u de offerte en doelstellingsformulier? Op welke wijze coacht u uw medewerkers? BVT neemt u helemaal mee in deze Opleiding Vergadertechnieken. Uw vraag staat centraal in deze boeiende training. U kunt uw vraag hieronder eenvoudig stellen, wij komen met een passend antwoord. Wij ontmoeten u graag.

Wat bieden wij

Extra Info

Bij BVT trainingen koopt u eenvoudig uw inhouse trainingen in. Wij verzorgen hoogwaardige maatwerk oplossingen, waarbij u de trainer/docent inhuurt. U kennis opname is hierbij maximaal en praktijkgericht. U verspilt geen onnodige tijd door bijvoorbeeld te reizen. De opleiding wordt samen met u opgemaakt en binnen uw organisatie verzorgd. "BVT altijd in de buurt"

Hoe wij werken

De techniek van effectief vergaderen staat centraal in deze training. De relatie tussen voorzitter en notulist, voorzitter en deelnemers wordt uitgebreid besproken en toegelicht. Het belang van een goede voorbereiding en een efficiente wijze, waarop men dit kan doen, maakt deel uit van "efficient vergaderen". Door middel van nabootsen van allerlei typen vergaderingen, verfilming en evaluatie krijgt iedere cursist te zien, hoe hij/zij deelneemt aan zo`n vergadering. Om beurten wordt de rol van voorzitter, notulist en deelnemer gespeeld. Na afloop van de training kan iedere cursist efficient vergaderen en beheerst hij/zij de achterliggende techniek.
Het programma:

  • de voorbereiding,
  • de start van de vergadering,
  • de agendering,
  • effectief vergaderen,
  • de status van elk te bespreken onderwerp,
  • de start van vergaderpunten,
  • de rondvraag,
  • de tijdsindeling,
  • Persoonlijk actieplan, do`s & don`ts.

Inhouse werkt beter

Resultaat
Wanneer u deze Opleiding Vergadertechnieken heeft gevolgd staat u steviger in uw schoenen en kunt u een afgewogen keuze maken. Rommelig, geen touw aan vast te knopen, wat er besloten is weet niemand, uren te lang. De motivatie voor het werk krijgt steeds opnieuw een deuk. Niemand weet hoe het komt en als men het weet, durft niemand het aan de kaak te stellen. Efficientie lijkt bij menige vergadering een Hebreeuws woord. We halen tijdens deze training de onnodige ballast van dat samenzijn ~dat vergaderen heet~ weg. Het verplaatsen van lucht wordt vervangen door een doeltreffende techniek. Om dit resultaat te behalen maken vooraf aan de training een uitgebreid plan van aanpak waarin de eindtermen worden opgenomen.
Opleiding Vergadertechnieken


Prijs en Planning
Deze training: 1 sessies
Totaal: 8 uren.

Organisatiekosten:
€ 450,- maatwerk/ontw.
€ 1100,- inhuur docent
€ 75,- per deelnemer

Wilt u meer informatie? Stel hier uw vraag. Voor Opleiding Vergadertechnieken

VERPLICHT: Vul de waarde van de afbeelding hieronder in in het daarvoor bestemde tekstveld. Is de afbeelding niet leesbaar? Gebruik dan de refresh button of typ 'new'. Er verschijnt dan een nieuwe reeks. Dit i.v.m. anti-spam, bij voorbaat dank.
Verzend uw vraag

Hoger rendement

Opleiding Vergadertechnieken trainingen Er is dus altijd een uitwisseling van gedachten met de begeleider.
Opleiding Vergadertechnieken incompany

Een goede coach leert zijn kandidaten zelf ontdekken wat ze moeten doen.

Bewust coachen: haal het beste uit je medewerkers

Vervolgens spelen onze docenten/trainers hierop in. Tijdens de cursus of training hebben zij contact met de deelnemers.
Opleiding Vergadertechnieken inhouse

BV&T biedt een compleet opleidings- en trainings-programma aan.

Alle trajecten die u op deze website vindt zijn met zorg ontwikkeld

Ook voor on-the-job trainingen of trainingen door middel van 'learning by doing'.